Liquid error: include usage is not allowed in this context
English
Suntem Tatami
Tatami Fightwear a fost înființată în 2009 cu scopul de a aborda necesitatea de produse de înaltă calitate pentru Jiu Jitsu produse la prețuri accesibile.
Fondat de Gareth Tripi și Lee Jones în inima orașului South Wales, Tatami are acum o echipa diversă și puternica cu angajamentul de a extinde sportul la nivel mondial. Gareth, el însuși centura neagra in Brazilian Jiu Jitsu, cu ani de predare în zone cu venituri mai mici și a comunităților locale și a constatat că este din ce în ce mai dificil de a găsi produse de înaltă calitate, pe care elevii săi si le-ar putea permite.
Astfel Tatami Fightwear a intrat în ecuație. Din prima zi, am lucrat neobosit pentru a dezvolta produse inovatoare și de a sprijini creșterea economică a sportului și a-l face accesibil pentru o mai mare audienta.
Scopul este de a expune sporturi de luptă la cat mai multe persoane din întreaga lume și să susținem valorile BJJ, iar acest lucru ne-a adus sa lucram cu asociații, cum ar fi Royal Marines REORG fundație care e leagă în misiunea noastră de a face sportul accesibil tuturor.
După aproape un deceniu de continuă dezvoltare și inovare, gama noastră include acum echipamente pentru performanța și stil de viață, de la Gi la rash guards, îmbrăcăminte lejeră și nu numai, pentru a ajuta oamenii in calatoria lor prin Jiu Jitsu.
Având o bază de clienți loiali si în creștere, suntem mândri să sprijine unii dintre cele mai buni din lume in Jiu Jitsu și pionieri, cum ar fi JT Torres, Vitor 'Shaolin' Ribeiro, Robson Moura și Michelle Nicolini, și, de asemenea, sponsor a unei parti din următoarea generație de stele care se muleaza cu mantra Tatami Fightwear.