Big Dan Manasoiu de la New Wave Vorbeste Despre Confruntarile Fizice: "Exista un Motiv..."

0 comentarii

Intr-un clip recent, americanul de origine romana, Daniel „Big Dan” Manasoiu de la New Wave Jiu-Jitsu a impartasit o perspectiva realista despre folosirea abilitatilor de Brazilian Jiu-Jitsu in afara salii de antrenament – intr-o posibila altercatie de strada.

Manasoiu, cunoscut atat pentru dimensiunea sa cat si pentru abilitatea tehnica in BJJ, i-a indemnat pe practicanti sa se concentreze pe evitarea confruntarilor fizice ori de cate ori este posibil… Printre altele, pentru ca persoana cu care s-ar confrunta probabil nu este antrenata:

"Raspunsul este – nu [nu am fost intr-o bataie de strada].

Daca m-as trezi vreodata intr-o bataie de strada, probabil ar fi impotriva cuiva care nu este antrenat. Si ei nu stiu ce este Jiu-Jitsu."

Luand asta in considerare, totusi, Big Dan subliniaza si faptul ca ar trebui sa fii atent daca cineva neantrenat vrea sa inceapa o lupta cu tine:

"Cu toate acestea, daca cineva ar vrea sa se bata cu mine, stii ca probabil au ceva asupra lor. Stii tu – au un pistol, un cutit...

Exista un motiv pentru care incep o bataie impotriva cuiva mult mai mare decat ei. Nu merita; o cearta stupida pe strada sa te coste viata," a concluzionat Big Dan Manasoiu.

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top