Ce crede Mike Tyson despre ideea ca l-ar fi batut pe Royce Gracie la UFC 1?

0 comentarii

 

Atat Mike Tyson, cat si Royce Gracie au marcat istoria sporturilor in care au excelat: boxul pentru Tyson si MMA-ul pentru Gracie.

In 1993, Royce Gracie era figura de top in UFC si domina scena timpurie a artelor martiale mixte cu abilitatile sale de Jiu-Jitsu Brazilian. Rorion Gracie a afirmat faimos ca o centura albastra in Brazilian Jiu-Jitsu l-ar putea invinge pe Mike Tyson intr-un meci de MMA. Deci ce ar putea face Royce?

Multi il considerau pe Tyson cel mai periculos om din lume la acea vreme. Intr-o aparitie la UFC Tonight, fostul campion mondial la categoria grea a declarat ca, de fapt, Royce Gracie l-ar fi invins.

„Ei bine, in ’93 eram in inchisoare, deci nu ar fi existat o lupta, dar nu as fi avut nicio sansa sa castig. Nu aveam nicio idee despre ce se intampla in acel tip de lupta si as fi fost luat prin surprindere”, a spus Tyson.

„Ar fi trebuit sa ma antrenez in acel stil de lupta inainte ca acel moment sa aiba loc. Este un stil particular. Nu poti intra acolo doar cu forta bratelor fara a avea un joc bun la sol.

De asemenea, ai nevoie de abilitati excelente de lupte pentru a avea succes, si nu vei fi nici interesant fara acestea. Trebuie sa ai ambele abilitati. Trebuie sa stii sa te lupti si sa boxezi. Asta e adevarul.”

Tyson a recunoscut ca, daca i s-ar fi oferit ocazia sa participe la primul turneu (si daca nu ar fi fost in inchisoare), egoul sau probabil l-ar fi fortat sa accepte provocarea.

„Ego-ul meu mi-ar fi spus ca sunt cel mai bun luptator din lume, cu toate abilitatile necesare, si as fi incercat.”

Tu ce crezi ca s-ar fi intamplat daca cei doi ar fi pasit in octogon?

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top