"Luna Femeii" cu Emma Bodusca: Singurul meu regret cu privire la BJJ este ca nu m-am apucat mai devreme, dar niciodată nu este prea târziu!

0 comments

 

Emma Bodusca se antreneaza si antreneaza copiii de la Roots System, in Brasov, si vrem sa ii multumim foarte mult pentru ca si-a luat putin din timp pentru a se alatura iniativei "Luna Femeii" pe BJJmall.ro.

Cele "3 scurte" din partea Emmei pot fi citite chiar aici!

1. Când te-ai apucat de BJJ?

Am început să practic BJJ în ianuarie 2021, am zis să îmi încep anul prin a ieși din zona de confort practicând un sport de contact si consider ca a fost cea mai bună idee de pe “bucket list”.

2. Ce părere au prietenii tăi despre faptul că practici Jiu Jitsu Brazilian?

Activitatea mea zilnică constă în a petrece foarte mult timp la birou, printre cifre si rapoarte, asa ca de cele mai multe ori este o surpriză pentru prieteni ca reușesc să le îmbin pe ambele.

Dincolo de prima impresie, sunt super încântați de sport, de fiecare dată încerc să îi atrag pe saltelele de BJJ, pentru ca stiu cat de multe beneficii imi aduce, atat fizic cat și psihic. Până acum, pot spune ca eforturile de convingere au dat roade, am înlocuit ieșirile în oraș cu antrenamente de jiu jitsu brazilian, ceea ce este foarte placut.

3. Ce mesaj ai pentru toate fetele și femeile care își doresc să se apuce de un sport de contact?

Nu mai stați pe gânduri!

Singurul meu regret cu privire la brazilian jiu-jitsu este ca nu m-am apucat mai devreme, dar niciodată nu este prea târziu. Îmi doresc ca toate fetele și femeile să știe să se protejeze, știm cu toții ca putem fi vulnerabile in anumite situații, deci cine poate sa ne protejeze mai bine decât noi înșine?


Sportul de contact vine la “pachet” cu foarte multe avantaje, in afara de avantajul de a face parte dintr-o “familie”, iti da foarte multa încredere in tine și in capacitățile tale, te ajuta să îți depășești limitele și să îți înfrunți fricile.

Câteva ore în care descarci emoțiile acumulate în stresul zilnic și sa te încarci cu energia bună din timpul antrenamentelor.

Căutați un club sportiv care să fie pe placul vostru, dați șansa să descoperiți ce presupune, câteva ședințe și sunt convinsă ca o să înțelegeți exact despre ce vorbesc!

See you on the mats girllls!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top