Esti gata de AJP Tour Romania Jiu-Jitsu Championship 2024 - GI? Inscrie-te acum!

0 commentsUnul dintre cele mai prestigioase turnee de jiu-jitsu din lume, care are loc si in Romania, se va desfasura pe 22 iunie, la Liceul Teoretic "George Moroianu" din Sacele, judetul Brasov.

INSCRIE-TE AICI

Perioada de inscrieri cu pret promotional este intre 1 mai si 1 iunie, asadar, iti recomandam sa profiti de acest pret redus de inscriere.

Perioada de inscrieri cu pret intreg va fi intre 2 si 17 iunie (ora 23:59).

Recomandarea noastra este sa va inscrieti cat mai repede si sa nu asteptati sa vedeti daca se mai inscrie cineva la voi in categorie, deoarece veti putea face cerere de refund si veti primi banii de taxa inapoi in cazul in care nu s-a mai inscris nimeni la categoria voastra de greutate.Va asteptam cu mic, cu mare, la toate categoriile de varsta, greutate si nivel de experienta!

AJP Tour Romania continua traditia de a organiza evenimente la standarde internationale pentru toti practicantii de jiu-jitsu din Romania si din afara tarii.

INSCRIE-TE AICI

De anul acesta, AJP Tour a introdus un abonament anual (valabil 12 luni de zile de la data platii) care este necesar pentru practicantii de BJJ care isi doresc sa participe la competitiile organizate de promotia de grappling din Abu Dhabi. Acest abonament va fi valabil pentru participarea urmatoarelor competitii AJP care vor avea loc in Romania, in toamna acestui an, dar si anul viitor.

Spor la antrenamente! Oss!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top