"Luna Femeii" cu luptatoarea Ana Balaș: "Consider că știu sa îmi folosesc si cultiv ambele energii, în funcție de context, cea feminina și cea masculină"

0 comments

 

Ana Balas s-a alaturat "Lunii Femeii" pe BJJmall.ro si cu aceasta ocazie dorim sa ii multumim si sa o felicitam pentru succesul pe care l-a inregistrat in cadrul galei Heroes 9!

Haideti sa aflam mai multe despre Ana! 

1. Cand te-ai apucat de MMA si cum ai descoperit acest sport?

În urma cu un an am început primele antrenamente de MMA. Am început ușor, pentru a-mi dezvolta cunoștințele în sportul de contact, iar când am fost aleasa pentru primul meci de fete la semipro, în iulie 2023, m-am apucat serios de pregătire pentru acesta.


2. Unde te antrenezi?

Ma antrenez la Fight Academy Pitesti, alături de antrenorii mei, Marius Albu și Laurențiu Călugăru. 

3. Care este obiectivul tau in acest sport de contact?

Vreau să am cât mai multe meciuri la profesioniști, să am un parcurs sanatos, în forță și să duc steagul României peste hotare în MMA.

4. Ce parere au prietenii si familia despre alegerea ta de a practica un sport atat de dur?

Toată lumea mă susține. Am demonstrat de atâtea ori ca pasiunea nu ține de gen și nu are limite. Îmi place această combinație de yin si yang din viața mea.

Consider că știu sa îmi folosesc si cultiv ambele energii, în funcție de context, cea feminina și cea masculină. Mă consider o femeie luptătoare și nu doar în ring, lupt în viața de zi cu zi pentru a-mi urma visurile, a-mi proteja pasiunile, iubirea si credința.

5. Ce recomandari ai pentru toate fetele care se gandesc sa se apuce de MMA?

Pentru fetele care vor sa se apuce de MMA, le urez să aibă încredere în ele și dacă simt că se regăsesc în acest sport, să isi urmeze vocea interioară cu mult curaj. Cum spunea și Mircea Eliade "Femeia este izvorul puterii și al iubirii, o ființă care reprezinta frumusețea și sensibilitatea lumii." Mult curaj, fetelor!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top