Wiz Khalifa dupa 5 ani de antrenamente de MMA: "Sunt deschis la orice. Jiu-jitsu, wrestling, striking."

0 comments
Wiz Khalifa le-a aratat in numeroase randuri fanilor sai dovezi ca este dedicat antrenamentelor sale de MMA. Rapperul i-a povestit recent lui Logan Paul cum i-a fost starnit interesul pentru acest sport.
„Ma antrenez de vreo 5 ani deja. Nu stiu, imi place, este distractiv. Este fain sa inveti chestii noi. Cred ca cu cat imbatranesti, te implici in diferite lucruri, corpul iti spune pur si simplu ce e tare si ce nu e tare."
Wiz a descris si cum a inceput aventura sa in artele martiale mixte.
„Am inceput sa ridic greutati si am mers la Unbreakable cu Jay Glazer si pur si simplu m-au inclus in acest program. Sunt deschis la orice. Jiu-jitsu, wrestling, striking, orice, daca vrei sa ma inveti ceva, sunt dispus sa invat.”
Cand a fost intrebat daca se vede implicandu-se intr-o confruntare profesionala, rapper-ul a ramas evaziv. A spus ca orice s-ar putea intampla.
Chiar daca Wiz Khalifa nu a concurat niciodata in MMA, a mentionat ca a facut sparring cu campioni in trecut. Rapper-ul a discutat despre gandurile sale in timp ce era lovit in timpul exercitiilor.w
Acesta a spus: „Nu stiu daca imi place sa fiu lovit, dar nu-mi pasa. Nu sunt genul acela de persoana... Ma motivez, dar zici: 'Da, bine.' Primesti un pumn, zici: 'Bine, am primit unul, acum o sa dau si eu unul.' Este ciudat pentru ca nu-mi placea sa joc fotbal pentru ca nu voiam sa fiu lovit, dar in lupte, nu-mi pasa deloc."
Rigan Machado este un detinator al centurii Coral de 8 dani si este senseiul lui Khalifa. Machado este nepotul lui Carlos Gracie. A fost printre primii care au predat Brazilian jiu-jitsu in Statele Unite ale Americii si este unul dintre fondatorii sportului.
Rigan este cunoscut pentru o modalitate de a preda BJJ celebritatilor care nu implica sparring live. Are multi clienti celebri, dar centurile si promovarile lor sunt de obicei privite cu suspiciune de catre practicantii obisnuiti de BJJ.
Tu ce parere ai despre vedetele care sunt promovate la centuri superioare fara a face sparring?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top