AJP Tour Romania National Jiu Jitsu Championship GI & NO GI 2023 a fost cel mai mare turneu AJP organizat vreodata la noi in tara!

0 comments

AJP Tour Romania National Jiu Jitsu Championship GI & NO GI 2023 a avut loc in Sala Sporturilor din Targu Mures si a fost cel mai mare turneu organizat vreodata la noi in tara sub patronajul AJP Tour.

Aproximativ 400 de sportivi s-au duelat pe saltelele din Targu Mures pentru a-si testa nivelul in BJJ, atat la competitiile cu GI, cat si la cele NO GI.

Castigatorii pe categorii au primit cate 500 de puncte in clasamentul general international AJP Tour, iar toti cei clasati pe podium au primit niste medalii bine lucrate si bine meritate!

In fiecare an, fenomenul BJJ in Romania devine din ce in ce mai mare, iar la BJJmall.ro nu putem sa spunem decat ca ne bucuram pentru ca putem contribui la propulsarea acestui sport catre un numar cat mai mare de practicanti.

Felicitari tuturor participantilor la AJP Tour Romania National Jiu Jitsu Championship GI & NO GI 2023 si va uram spor la antrenamente in continuare!

Sunteti pregatiti deja de urmatorul turneu de BJJ ce va avea loc la noi in tara?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top