Aljamain Sterling si Chase Hooper sunt capul de afis de la ADXC 2!

0 comments

Main eventul serii de la ADXC 2 ii va avea in rolurile principale pe fostul campion UFC la categoria Bantamweight, Aljamain Sterling, si pe Chase Hooper, luptatot in UFC la categoria Featherweight.

Programata sa aiba loc pe 19 ianuarie 2024, in Abu Dhabi, cardul cu 14 lupte va avea o finala grandioasa intr-un duel de grappling dintre Sterling si Hooper. Cei doi luptatori se vor confrunta timp de cinci runde de cate trei minute in faimosul ring al ADXC intr-o lupta la categoria Welterweight.

Fostul campion UFC la categoria Bantamweight, care si-a aparat titlul de 3 ori pana in 2023, Aljamain Sterling se mandreste cu 23 de victorii in palmaresul sau MMA, dintre care sapte au fost obtinute prin submisii, chiar si un "Suloev Stretch" remarcabil. Cu takedown-uri puternice si submisii rapide, fostul campion intra ca favorit in lupta de grappling ce urmeaza.

De partea cealalta a ringului, Chase Hooper este un luptator UFC la categoria Featherweight, cu 13 victorii in palmaresul sau MMA, cinci dintre acestea provenind din submisii. Venind dupa doua victorii consecutive in UFC, cea mai recenta fiind in noiembrie 2023, Hooper va ajunge la Mubadala Arena nu doar dornic de victoria la ADXC, ci si motivat de sansa sa de a invinge un fost campion UFC pentru a-si consolida si mai mult numele in lumea luptelor.

In plus fata de duelul dintre Aljamain Sterling si Chase Hooper, in evenimentul principal de grappling, ADXC 2 va prezenta si un eveniment principal de Jiu-Jitsu, doua co-evenimente principale si inca zece dueluri pentru a aduce si mai multa actiune pe card.

Pentru a fi la curent cu toate stirile despre ADXC 2 si cardul sau spectaculos de lupte, urmariti @adxcofficial pe Instagram!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top