BJJ-ul va fi introdus ca materie optionala la scoala in Marea Britanie!

0 comments

BJJ-ul (Jiu Jitsu Brazilian) se afla intr-o continua crestere in ceea ce priveste popularitatea sa si a numarului de practicanti ai aceste arte martiale la nivel global.

Acest lucru vine ca urmare a cresterii in popularitate a MMA-ului (odata cu cresterea promotiei UFC), dar si ca o recunoastere a eficientei pe care Jiu Jitsu Brazilian o are in confruntarile de 1-la-1, in orice situatie neprevazuta din viata reala.

De anul acesta, elevii care au implinit varsta de 14 ani, pot opta pentru a practica BJJ la orele de sport, conform anuntului facut de Neil Williams, Presedintele UKBJJA (Asociatia de BJJ din Marea Britanie).

"Această stire este o reflectie a eforturilor necrutatoare care au loc, adesea in culise, a membrilor consiliului nostru pentru a creste si a legitima in continuare prezenta BJJ-ului ca sport in toata Marea Britanie.

Suntem foarte mandri sa putem spune ca acum exista o cale catre calificari nationale recunoscute in BJJ.

Atunci cand este asociat cu cursurile de salvgardare, antrenament, prim ajutor si arbitraj disponibile prin UKBJJA, acest lucru construieste un arsenal puternic de abilitati pentru toti liderii sportivi din Jiu-Jitsu, astfel incat sa putem continua sa ridicam standardele si sa oferim un mediu pozitiv in care BJJ-ul britanic sa poata creste," a adaugat Neil Williams.

Tot anul acesta, in Slovacia, MMA-ul a fost introdus ca disciplina optionala la orele de sport, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, deoarece inseamna ca artele martiale vor deveni si mai populare in tot mai multe tari.

In cazul in care si tu esti interesat de practicarea BJJ sau MMA, te invitam sa tragi un ochi peste cele mai bune echipamente marca Tatami Fightwear!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top