Campionul UFC Alex Pereira l-a provocat cu $50,000 pe masa la un meci de grappling pe Anthony Smith!

0 comments

Campionul UFC la categoria Light-Heavyweight si fostul campion la categoria Middleweight, Alex Pereira i-a oferit lui Anthony Smith 50.000 de dolari din banii sai dupa ce acesta a obtinut o victorie incredibila la UFC 301. Cu o conditie.

Anthony Smith trebuie sa-l submita pe Alex Pereira intr-un meci de grappling in care campionul brazilian ii da toate avantajele luptatorului american.

Mai exact, Anthony Smith ar incepe in spatele lui Alex Pereira cu ambele carlige securizate.

Anthony Smith a acceptat pariul de $50K de la Alex Pereira

Campionul UFC la categoria Light-Heavyweight, Alex Pereira, si fostul pretendent la titlul de campion la aceeasi categorie, Anthony Smith, au fost implicati intr-o serie de schimburi de replici pe retelele sociale de cateva luni. Cu toate acestea, acum Alex Pereira si Anthony Smith discuta despre un pariu cu banii pe masa.

Inainte de UFC 301, Alex Pereira a aparut intr-un episod al emisiunii Connect Cast. In timpul acestei aparitii, el i-a facut lui Anthony Smith o oferta unica, cu o recompensa pe masura, care urma sa iasa din buzunarul lui Pereira. Alex Pereira i-a facut lui Smith urmatoarea oferta:

"Fac un pariu cu Anthony Smith. Ii las sa-mi ia spatele cu carligele bagate si ii dau cinci minute sa ma finalizeze. Putem paria 50,000 dolari. Deci, daca ma vede spunand asta aici, vreau sa accepte."

Cu toate acestea, daca Smith nu este capabil sa-l submita si el poate sa se ridice inapoi in picioare, atunci ar fi Smith care ar trebui sa-i plateasca lui 50.000 de dolari.

"Asa ca, iata, am cinci minute sa ma ridic si sa stau. Daca ma ridic intr-un minut sau patru minute, nu conteaza, m-am ridicat, el plateste 50.000 de dolari. Daca ma termina, bine."

Anthony Smith i-a raspuns

Anthony Smith a raspuns ulterior provocarii lui Pereira. Acest lucru s-a intamplat cand Smith vorbea la conferinta de presa de dupa UFC 301, dupa ce Smith a reusit sa obtina victoria surpriza. Anthony Smith se confrunta cu Vitor Petrino, care era un brazilian neinvins cu 11 victorii, 7 din knockout si 1 prin submisie. Smith a reusit sa obtina victoria in prima runda cand l-a prins pe Petrino intr-o ghilotina. Dupa victorie, Anthony Smith a acceptat provocarea lui Pereira:

"Ce a spus el - Alex Pereira a spus ca ar pune 50K, dar eu pot sa incep pe spatele lui, cu carligele bagate si am cinci minute sa-l termin, si el va pune 50K pentru asta... O sa-i iau banii!"

Americanul a incheiat prin a spune:

"Ii voi lua banii, daca incep pe spatele lui, il voi sufoca de tot, 100%."

Tu pe cine pariezi?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top