ADXC 4: Benoit Saint Denis si Marc Diakiese, ambii luptatori in UFC, vor fi capul de afis de la gala din Paris!

0 comments

Dupa cateva saptamani de dezvaluiri treptate a pieselor care alcatuiesc puzzle-ul mai mare al ADXC 4, organizatia a dezvaluit acum unul dintre cele mai mari mistere ale turneului. Alaturandu-se showului ce va avea loc pe 18 mai, luptatorii UFC Benoit Saint Denis si Marc Diakiese vor intra in cusca nemiloasa a ADXC si vor fi capul de afis de la gala ADXC 4, in cadrul arenei Dojo de Paris, in Franta.

Cunoscut sub numele de "Zeul Razboiului", Benoit Saint Denis va avea avantajul de a lupta in patria sa la debutul sau in ADXC. Un atlet francez de MMA cu 13 victorii in palmaresul sau, dintre care noua prin submisie, Benoit are atat abilitati, cat si know-how-ul pentru a oferi un spectacol memorabil pentru fanii luptelor. Cu forta sa si un arsenal vast de submisii, Benoit creeaza probleme pentru adversarii sai, mai ales sub regulile agresive ale ADXC.

Originar din Anglia, Marc "Bonecrusher" Diakiese va face, de asemenea, prima sa aparitie in ADXC. Cu 17 victorii in palmaresul sau, Marc este activ in MMA de peste zece ani, iar acest nivel de experienta ar putea sa-i ofere un avantaj in meciul urmator, mai ales cand vine vorba de folosirea peretilor custii pentru a-si ataca adversarul. Daca Saint Denis nu este atent, Bonecrusher-ul va reusi sa-si adauge o noua victima pe 18 mai.

In plus fata de meciul dintre Benoit Saint Denis si Marc Diakiese, ADXC 4 va include si un Eveniment Principal de Jiu-Jitsu intre Espen Mathiesen si Leon Larman. Organizatia va continua sa anunte meciurile care vor alcătui urmatoarea gala in zilele urmatoare, asa ca asigurati-va ca urmariti @adxcofficial si @ajp_romania pe retelele sociale pentru a fi primii care afla cand sportivii vostri preferati se vor alatura Campionatului Extrem Abu Dhabi. Ne vedem la Paris!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top