Un luptator a reusit o submisie foarte rara in MMA: Scorpion Rib Crusher

0 comentarii
La Campionatul Georgian de Lupte (GFC) 27, o lupta intensa la categoria Flyweight s-a incheiat dramatic atunci cand Edalet Zeynalov a reusit o submisie rara numita Scorpion Rib Crusher, impotriva lui Giorgi Magradze.
Meciul a inceput cu ambii luptatori incercand sa-si trimita adversarul la culcare cu lovituri grele, cu Magradze dominand initial cu grappling-ul sau. Cu toate acestea, spre sfarsitul primei runde, Zeynalov a schimbat situatia prin a-si trage adversarul in garda. Prins pe picior gresit, Magradze nu a reusit sa se elibereze si a cedat din cauza durerii severe, marcand o victorie prin submisie neasteptata pentru Zeynalov in debutul sau profesional.
Aceasta victorie la GFC 27 din Tbilisi, Georgia, a fost una remarcabila, in special pentru ca submisia Scorpion Rib Crusher nu este in mod tipic eficienta la niveluri mai inalte de competitie. La doar 23 de ani, nou-venitul azer si-a facut o intrare spectaculoasa in cariera sa profesionala cu aceasta tehnica. Intre timp, luptatorul georgian Magradze a cazut la un record de 0-2, avand de infruntat una dintre cele mai rare submisii din MMA.
Pentru Zeynalov, acest debut impresionant ii imbunatateste semnificativ profilul carierei sale timpurii.
Scorpion Rib Crusher implica o blocare a corpului in care practicantul foloseste picioarele si bratele pentru a aplica o presiune semnificativa pe cutia toracica a adversarului.
Vei incerca submisia la urmatorul antrenament?

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top