CEO-ul EA Sports, Andrew Wilson, este centura neagra in BJJ: „Cu tehnica si pregatirea potrivite…”

0 comentarii

Recent, CEO-ul EA Sports, Andrew Wilson, a impartasit cum antrenamentele sale de Jiu-Jitsu Brazilian i-au influentat strategiile de afaceri. Si da – el este si centura neagra in BJJ!

Wilson a subliniat ca Jiu-Jitsu ofera lectii valoroase despre pregatire si adaptabilitate:

„Jiu-Jitsu iti arata ca, cu tehnica si pregatirea potrivite, nu trebuie sa te temi de persoana mai mare. Dar, in acelasi timp, daca esti persoana mai mare, ar trebui cu siguranta sa te temi de persoana mai mica daca aceasta este antrenata eficient.”

Wilson vede paralele directe intre aceasta mentalitate si pozitia EA in industria jocurilor video. Ca un jucator major, EA trebuie sa fie atenta la competitorii mai mici care ar putea sa le conteste dominatia:

„Pentru EA, suntem intr-o pozitie in care suntem si mai mari decat multe alte companii mai mici. Nu putem fi atat de aroganti incat sa credem ca, doar pentru ca suntem mai mari, acestea nu pot sa ne ia fata. Dar ne uitam si la competitorii mai mari si spunem: 'Nu trebuie neaparat sa ne fie frica.'”

Calatoria lui Wilson in artele martiale a inceput de la o varsta frageda, iar el a urmat diverse discipline inainte de a se dedica Jiu-Jitsu Brazilian – pe care continua sa-l practice saptamanal:

„Nimic nu te face sa ramai realist precum oamenii care te sugruma pana la inconstienta.”

Care sunt alte persoane publice despre care stii ca fac arte martiale?

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top