Un culturist se ia la tranta cu o luptatoare din UFC si se alege cu un ochi vanat: "O adevarata feminista" (VIDEO)

0 comentarii


Julio Balestrin, o figura proeminenta in culturismul brazilian, a invatat pe pielea lui ca forta nu inseamna neaparat succes in sporturile de contact. In timpul unei sesiuni de antrenament amical cu luptatoarea UFC Amanda Ribas, Balestrin a ramas cu un ochi vanat, demonstrand ca abilitatile tehnice si experienta sunt mult mai importante decat muschii.

Intalnirea a avut loc la sala si a fost transmisa pe canalul de YouTube al lui Renato Cariani, unde Balestrin, dupa o sesiune de antrenament cu greutati, a decis sa se "joace de-a lupta" cu Ribas. Lucrurile nu au mers asa cum a planuit influencerul de fitness cand a incercat sa o imobilizeze pe experimentata luptatoare de MMA, sfarsind prin a se alege cu un ochi umflat.

"Sangereaza? Cred ca chiar m-a prins bine. Sunt epuizat. Sincer, doar ma jucam, incercam sa o imobilizez, dar nimic serios. Si totusi, uite-ma cu un ochi vanat", a remarcat Balestrin. In replica, Ribas, amuzata de situatie, a spus: "De asta nu te joci cu artele martiale. Totul trebuie luat in serios – profesionist impotriva profesionistului. Vrei sa te joci? Eu sunt prezenta in clasamentul UFC!" a glumit ea.

In ciuda tonului amuzant, Balestrin a fost rapid in a-si exprima respectul fata de Ribas si i-a laudat abilitatile. "Tot ce am facut a fost cu respect total. In domeniul ei, este una dintre cele mai bune din Brazilia. Eu nu sunt un luptator, si azi v-am aratat ca in MMA, forta bruta conteaza poate 10% din ceea ce face un campion. Amanda este un exemplu perfect de ceea ce inseamna o feminista adevarata. Ea demonstreaza cat de capabile sunt femeile sa se apere intr-o lume care poate fi extrem de periculoasa. Asta este autoaparare – tocmai am fost batut de o femeie," a concluzionat el zambind.

Amanda Ribas, in varsta de 31 de ani, are un palmares in MMA ce numara 13 victorii si 5 infrangeri din 18 lupte. Brazilianca, in prezent pe locul 8 in categoria de greutate Strawweight si pe locul 10 in categoria Flyweight din UFC, urmeaza sa revina in octagon pe 14 decembrie 2024, cand se va confrunta cu Mackenzie Dern, in cadrul galei UFC Tampa.

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top