Pana la ce varsta a zis Gordon Ryan ca va participa la competitii?

0 comentarii
Gordon Ryan a impartasit recent o actualizare legata de sanatatea sa, detaliind problemele grave cu stomacul care il chinuie din 2018.
Vorbind in podcastul lui Jake Shields, Ryan a vorbit deschis despre cum o serie de infectii cu stafilococ si tratamente repetate cu antibiotice au declansat problemele care i-au afectat de atunci antrenamentele si competitiile:
"Am avut o infectie cu stafilococ si am luat antibiotice. Apoi am facut iar stafilococ si am luat mai multe antibiotice."
"In a zecea zi, am inceput sa am greata puternica si de atunci am mereu greata."
Ryan a dezvaluit ca, in cea mai rea forma fizica a sa, starea lui l-a facut incredibil de vulnerabil la infectii, cu riscul ca doar sa calce pe saltele fara sa se curete imediat sa duca la o noua eruptie de stafilococ. In 2018, a estimat ca a petrecut aproape 200 de zile pe antibiotice.
Dupa ani de imbunatatiri minime prin medicina conventionala, Ryan a gasit in sfarsit o oarecare alinare printr-un doctor holistic din Los Angeles. Cu toate acestea, a avut constant probleme, precum o lupta de 45 de zile cu o infectie cu streptococ rezistent la antibiotice care i-a tinut in loc recuperarea, agravandu-i din nou problemele cu stomacul.
El a mentionat ca pregatirea sa pentru ADCC 2024 a fost deosebit de dificila... Problemele stomacului l-au limitat la doar 18 sesiuni intense de antrenament in ultimele 10 zile inainte de eveniment:
"Asta a fost cu siguranta cel mai greu cantonament pe care l-am facut vreodata."
Viitorul lui Ryan in competitie depinde de rezolvarea problemelor stomacale. Deocamdata, se concentreaza pe vindecare si pe lansarea noii sale scoli de BJJ in Austin, Texas, in lunile urmatoare:
"Daca stomacul meu s-ar face bine, as concura pana pe la 40 de ani."

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top