Conor McGregor joaca un rol important in filmul de actiune Road House! (TRAILER)

0 comments
Primul trailer al filmului il prezinta pe Conor McGregor implicandu-se intr-o bataie cu actorul principal, Jake Gyllenhaal, care il interpreteaza pe personajul "Dalton".
Secventele lansate joi in trailerul oficial il arata pe McGregor in plina actiune, in primul sau rol important intr-un film ce va avea o audienta globala.
Road House este o readaptare a hitului din 1989 in care a jucat Patrick Swayze. Filmul il are in rolul principal pe Jake Gyllenhaal, nominalizat la premiile Oscar, in postura unui fost luptator UFC aflat intr-o perioada dificila, care ajunge sa lucreze ca bodyguard in Florida.
Acest lucru il aduce in conflict direct atat cu un magnat imobiliar vicios, cat si cu personajul interpretat de Conor McGregor, deoarece localul este amenintat de inlocuirea sa cu un complex turistic.
Atat UFC, cat si Conor McGregor au promovat activ filmul. UFC i-a permis regizorului Doug Liman sa integreze filmarile din timpul UFC 285, iar Conor a promovat si el intens rolul sau pe retelele de socializare.
Road House este programat sa fie lansat pe Amazon Prime pe 21 martie. Te vei uita la film?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top