Josh Hinger, sportiv Tatami Fightwear, a devenit dublu campion european la Paris!

0 comments

Josh Hinger, unul dintre practicantii de BJJ de renume sponsorizati de Tatami Fightwear, a reusit sa castige doua medalii de aur la centuri negre, la Master 3, la Campionatul European IBJJF de la Paris.

Aceste doua distinctii se adauga la medalia de bronz castigata la ADCC la categoria 88 kg, la titlul de campion ADCC West Coast Trials si la celelalte 3 medalii de aur la campionatele IBJJF No Gi.

Desi are deja un palmares de invidiat, Josh continua sa se antreneze zilnic pentru a deveni un practicant de jiu jitsu din ce in ce mai bun.

"Vreau sa le multumesc tuturor celor din Paris care m-au ajutat sa ma pregatesc pentru acest turneu. Am avut un training camp super distractiv timp de 5 saptamani," a postat Josh Hinger pe contul sau de Instagram.

"Sunt recunoscator pentru experienta oferita si increderea pe care toata lumea a avut-o in mine. Am obtinut multe rezultate bune si sunt bucuros ca am putut sa arat si sa demonstrez lucrurile despre care le-am vorbit tuturor din training camp." a incheiat Josh.

Daca esti interesat de cele mai noi modele de echipamente de la Tatami Fightwear, te asteptam sa tragi un ochi aici!

Spor la antrenamente! Oss!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top