Cum decurge o sesiune de BJJ dintre un fost campion UFC si un campion in BJJ?

0 comments

Mica Galvao si Charles Oliveira au participat recent la o sesiune comuna de antrenament, iar cateva imagini au fost distribuite, evidentiind sparring-ul intens dintre cei doi sportivi. Ambii se afla in elita sporturilor pe care le reprezinta, cu Galvao considerat unul dintre cei mai buni grappleri la categoria usoara la nivel global, iar Oliveira fiind un fost campion la categoria usoara in UFC. In timp ce Oliveira este mai cunoscut ca luptator MMA, initial a avut succes in competitii de Brazilian Jiu-Jitsu, la fel ca Galvao.

Oliveira nu numai ca a avut succes ca si competitor BJJ la inceputul carierei sale in sporturile de contact, dar a si aplicat aceste abilitati cu mare efect si in cariera sa de MMA. Detine in prezent recordul UFC pentru cele mai multe finalizari prin strangulare si recordul general pentru cele mai multe finalizari. Desi focusul sau a fost pe MMA de-a lungul anilor, Oliveira a continuat sa-si dezvolte abilitatile de grappling si revine ocazional la competitii de BJJ.

Filmarea de mai jos arata clar cum Oliveira nu este o nuca usoara pentru Galvao in timpul sparring-ului lor, indicand capacitatea lui de a performa inca la cel mai inalt nivel al sportului. Acest lucru este impresionant impotriva oricarui competitor tanar de top, dar Galvao este considerat de catre majoritate ca fiind un talent exceptional in lumea BJJ. Aproape ca a devenit cel mai tanar campion mondial IBJJF, dar i s-a retras titlul dupa o suspendare pentru incalcarea regulilor antidoping, suspendare care acum a fost finalizata. El se antreneaza acum pentru a-si recastiga statutul de campion mondial in 2024.

Daca si tu iti doresti sa ai in arsenal produse de la Kingz, te asteptam aici cu cea mai variata selectia a brandului disponibila in Romania.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top