Un preot practicant de BJJ a ajutat un politist sa detina un suspect periculos! (VIDEO)

0 comments
Intr-o demonstratie de curaj si pricepere, preotul Scott Wilkos – care pracitca Jiu Jitsu Brazilian – a jucat un rol crucial in asistarea ofiterului de politie J.T. Rose in timpul unei confruntari periculoase cu un suspect.
Agentul Rose si preotul Wilkos urmareau un vehicul care circula cu viteza de peste 100 de mile pe ora (160 km/h). Urmarirea s-a incheiat cu prabusirea vehiculului suspectului. Pe masura ce politistul Rose se apropia de vehicul si ii dadea indicatii suspectului, identificat ca Demario Holman, in varsta de 35 de ani, sa se aseze la pamant, Holman a rezistat, incercand sa fuga.
Situatia a degenerat rapid, cu Holman infasurand un brat in jurul gatului ofiterului Rose si incercand sa ajunga la arma sa de serviciu. A fost in acest moment critic cand preotul Wilkos a intervenit.
In inregistrare se vede cum Wilkos lupta cu Holman la pamant, ajutand la imobilizarea acestuia pana cand alti ofiteri au sosit pentru a-l aresta.
Atat ofiterul Rose, cat si preotul Wilkos au suferit leziuni in timpul incidentului. Rose a suferit o presupusa leziune la genunchi, in timp ce Wilkos sangera de la mana, dupa ce ar fi fost muscat de Holman.
Preotul Wilkos, ale carui profile de social media evidentiaza experienta sa extinsa in BJJ, a mentionat ca participarea sa la aceasta misiune a fost voluntara si a avut loc in ziua sa libera. In ceea ce-l priveste pe Holman, acesta se confrunta cu multiple acuzatii, inclusiv agresiune asupra unui ofiter, agresiune cu strangulare si agresiune cauzand leziuni grave.
Misterioasele sunt caile Domnului, nu?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top