Cum imbini Inteligenta Artificiala (AI) cu BJJ? Lex Friedman devenit centura neagra cu 1 dan in Jiu Jitsu Brazilian!

0 comments

Lex Fridman este un informatician, podcaster si cercetator in inteligenta artificiala (AI) ruso-american.

Este cercetator la Institutul de Tehnologie din Massachusetts si gazduieste Podcastul Lex Fridman, un podcast pe Spotify si YouTube.

In cazul in care nu stiai cum se poate imbina inteligenta artificiala cu BJJ-ul, Lex Friedman ne sta drept exemplu ca mintea omului devine mai puternica si mai agera si prin sport!

"Am primit prima tresa (1 dan) pe centura neagra de Jiu-Jitsu astazi, de la Phil si Rick Migliarese, care m-au ghidat de la centura alba la centura neagra, ca mentori si prieteni.

Datorez mult din ceea ce sunt miilor de ore petrecute antrenandu-ma din greu pe aceste saltele. Multumesc pentru durere si dragoste" a scris Lex Friedman intr-o postare pe Instagram in care a anuntat ca a devenit centura neagra cu 1 dan in Jiu Jitsu Brazilian.

Desi este centura neagra si a obtinut deja primul sau dan, Lex Friedman considera ca cea mai dificila perioada a sa a fost cat timp a fost centura maro.

"Sa obtin centura mov a fost extrem de dificil. Extrem de dificil. Si apoi, cat timp eram centura maro, asta a insemnat ca a trebuit sa concurez non-stop cu alte centuri mov – care erau tinere. Oamenii care concureaza de obicei sunt tineri de 23, 24, 25 de ani... Adica, oameni bine facuti, [care au] un cardio incredibil.

Sunt in [perioada vietii lor cand nu au] copii, nimic – pot dedica totul acestei activitati de formare. De doua, de trei ori pe zi, dieta lor este bine pusa la punct...

Si pentru mine a fost foarte greu, pentru ca de obicei partenerii de antrenament sunt mai mari si mai inalti decat mine, de obicei mai agresivi... In mare parte sunt sportivi mai buni la modul general.

Da, a trebuit sa trec prin multe razboaie ca sa obtin centura aceea maro," a concluzionat Lex Friedman.

Daca si tu esti interesat de practicarea artelor martiale, te invitam sa tragi un ochi peste colectia noastra de echipamente de Jiu Jitsu Brazilian!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top