De ce sa achizitionezi produse Tatami? Simplu! Este un brand cu peste 20.000 de recenzii de 5 stele!

0 comentarii

BJJmall.ro si-a propus inca de la deschiderea magazinului online pe piata din Romania sa colaboreze numai cu branduri prestigioase la nivel mondial.

Prin acest lucru ne-am dorit sa asiguram livrarea unor produse de calitate pentru toti practicantii de BJJ si iubitorii artelor martiale din Romania.

Tatami Fightwear este un brand înființat în Țara Galilor (Wales, Marea Britanie) în 2009 de către Lee Jones și Gareth Dummer, acesta din urma fiind el însuși centură neagră BJJ.

"Scopul nostru inițial a fost să răspundem nevoii de produse Jiu Jitsu de înaltă calitate la prețuri accesibile. Ajunși la al doilea deceniu de existență, suntem lideri mondiali în lumea echipamentelor de Jiu Jitsu brazilian și a sporturilor de luptă în general. Proiectăm, comercializam cu amănuntul și en-gros cea mai largă selecție de produse pentru sporturi de luptă din lume, precum și sponsorizăm unii dintre cei mai buni sportivi de BJJ și MMA din lume, inclusiv sute de academii de arte marțiale.

Suntem mândri să lucrăm și să sprijinim asociații precum Forțele Armate Britanice, Royal Marines, precum și partenerul nostru caritabil ales, fundația REORG CHARITY, care sprijină fostul personal militar și de urgență prin sportul Brazilian Jiu Jitsu.

Astăzi, Tatami are o echipă diversă și motivată, dedicată extinderii sporturilor de luptă la nivel mondial. Lucrăm neobosit pentru a dezvolta produse inovatoare și pentru a construi un brand care să susțină creșterea sporturilor noastre iubite și a comunităților sale," au declarat fondatorii pentru site-ul oficial Tatami Fightwear.

Pana in prezent, produsele vandute de Tatami Fightwear au adunat peste 20.000 de recenzii de 5 stele, ceea ce nu face decat sa ateste calitatea si popularitatea acestor echipamente sportive dedicate pasionatilor de arte martiale.

In cazul in care si tu iti doresti echipamente moderne, de calitate si la preturi accesibile, trage un ochi peste colectia Tatami disponibila pe BJJmall.ro.

*Livrare gratuita la comenzi de peste 650 lei!

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top