Faceti cunostinta cu KANO KIMONOS, noul brand de echipamente si imbracaminte pentru pasionatii de BJJ si MMA!

0 comments

Pe BJJmall.ro incercam in mod constant sa aducem cei mai populari si calitativi furnizori de echipamente si imbracaminte pentru pasionatii de BJJ si MMA din Romania.

Scopul nostru este de a oferi comunitatii autohtone de arte martiale echipamente si haine de cea mai inalta calitate, cu un design modern si care sunt extrem de cautate si pe plan international.

Cel mai nou brand care a intrat in stocurile BJJmall.ro este KANO KIMONOS, un producator italian care creeaza numai lucruri inedite cu designuri fresh, care cu siguranta vor iesi in evidenta, atat pe saltele de antrenamente si competiti, cat si pe strada.

KANO KIMONOS a fost creat in Italia pentru a furniza echipamente si imbracaminte de cea mai inalta calitate pentru Jiu Jitsu Brazilian si arte martiale mixte, care sa se muleze perfect pe stilul tau de viata.

Echipamentele sportive si hainele casual sunt produse in propria lor fabrica din Noida (India), unde se metine un control de calitate foarte riguros asupra fiecarui produs individual.

Trage un ochi peste primele echipamente si haine de BJJ & MMA de la KANO KIMONOS adaugate pe BJJmall.ro si aboneaza-te la newsletter nostru pentru a fi la curent cu ultimele noutati!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top