Fratii Mendes sunt noii ambasadori Kingz Kimonos!

0 comentarii

Fratii Mendes, doi dintre cei mai talentati si mai populari practicanti de BJJ din lume la ora actuala si-au anuntat noul parteneriat cu Kingz Kimonos.

Intr-o postare pe contul lor oficial de Instagram, @mendesbros au declarat:

"Sunt incantat sa anunt ca am initiat un nou parteneriat cu Kingz @kingzkimonos!

Suntem intr-o etapa a carierelor noastre in care putem alege sa lucram exclusiv cu oameni care impartasesc aceleasi valori si au prioritati similare cu ale noastre.

La fel ca si noi, Kingz investeste de ani de zile in noua generatie a acestui sport, oferind inapoi, stabilind noi standarde si creand oportunitati pentru atleti de a trai o viata profesionala si profitabila.

Vrem sa folosim povestea noastra, dorinta noastra de perfectiune si etica muncii noastre pentru a impacta toti fanii Kingz in acelasi mod in care am facut-o pentru AOJ de cand l-am inceput in 2012.

Voi fi in Brazilia cu Tainan pentru Campionatele Nationale Braziliene de Copii si pentru a sarbatori acest parteneriat vom oferi cateva produse fanilor nostri la eveniment, iar saptamana urmatoare vom fi in Japonia la Openul Asiatic cu Cole, Tainan & Mia - vom organiza o intalnire la standul Kingz si vom purta pentru prima data kimono-urile Kingz la seminarul nostru din Tokyo. ne vedem acolo."

Tu ce echipamente de la Kingz ai in arsenalul tau de jiujitseiro? Le gasesti pe toate, chiar aici!

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top