Gordon Ryan va participa la 2 superfight-uri la ADCC 2024

0 comentarii


Anul acesta, ADCC a adaugat oficial inca o categorie de greutate pentru femei, rezultand un total de cinci categorii de greutate pentru barbati si trei pentru femei.

Fiecare categorie masculina are 16 competitori, in timp ce fiecare categorie feminina are 8 competitoare. Remarcabil este faptul ca triplul campion ADCC, Gordon Ryan, va participa la doua superfight-uri, asa cum a anuntat chiar ADCC: primul impotriva lui Yuri Simoes si al doilea impotriva lui Felipe Pena, care l-a invins pe Ryan de doua ori in trecut.

Acest lucru va fi deosebit de interesant, deoarece Ryan s-a confruntat cu probleme cronice recurente la stomac si a fost spitalizat in ultimul an.

Gordon Ryan – Campionul actual al ADCC Superfight
VS. Yuri Simoes – Castigatorul clasei Absolute ADCC 2022
VS. Felipe Pena – Castigatorul clasei Absolute ADCC 2017

Multi atleti calificati pentru ADCC, inclusiv un campion in en-titre, au luat decizia surprinzatoare de a-si schimba alinierea si de a concura in Craig Jones Invitational (CJI).

Aceasta schimbare a produs unde de soc prin comunitatea de grappling competitiv, deoarece CJI ofera un premiu tentant: sansa de a castiga 1 milion de dolari. In plus fata de acest mare premiu, fiecare participant este garantat cu 10.001 dolari pentru participare, un stimulent substantial care s-a dovedit irezistibil pentru multi dintre competitorii de top.

Craig Jones Invitational, cunoscut pentru abordarea sa inovatoare si recompensele generoase, a devenit rapid un rival formidabil pentru ADCC, traditional vazut ca varful competitiilor profesionale de grappling.

Oportunitatea de a concura pentru astfel de recompense financiare semnificative schimba regulile jocului pentru atleti, multi dintre ei confruntandu-se cu provocari financiare, in ciuda nivelului lor inalt de abilitate si dedicatie.

Ce competitie va fi mai spectaculoasa? ADCC sau CJI?

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top