Gordon Ryan va debuta in 2024 impotriva lui "Hulk" din Australia! (VIDEO)

0 comentarii

Gordon Ryan isi va face debutul in 2024, aparandu-si titlul de campion la categoria grea WNO impotriva lui Josh Saunders, in cadrul galei WNO 24, in Austin, TX, pe 20 iunie. Acest meci foarte asteptat marcheaza revenirea lui Ryan in competitie dupa o pauza cauzata de probleme stomacale care i-au afectat antrenamentele.

Gordon Ryan, actualul campion WNO la categoria grea si campion la Super Fight ADCC, a fost tinut pe margine luni de zile din cauza problemelor de sanatate. In ciuda absentei sale din competitie, el ramane neinvins din 2018, avand o serie de 55 de victorii consecutive. Aceasta serie, impreuna cu calitatea adversarilor sai, i-a consolidat statutul de cel mai bun luptator din lume, indiferent de categorie.

Cu Campionatele Mondiale ADCC 2024 apropiindu-se in august, unde urmeaza sa se confrunte cu Yuri Simoes, meciul lui Ryan impotriva lui Josh Saunders este crucial. Ryan revine pe saltele pentru a se confrunta cu Saunders, un adversar formidabil care ar putea sa se ridice la nivelul fortei fizice a lui Ryan.

Cunoscut pentru abilitatile sale complete de grappling, Ryan exceleaza in evadarea din pozitii complicate, leg locks, guard passing, controlul de sus si atacurile din spate. Se antreneaza in Austin, Texas, sub indrumarea mentorului sau de lunga durata, John Danaher, conducand echipa Team New Wave.

Cine este Josh Saunders?

Josh Saunders este un dublu campion la ADCC Asian & Oceanic Trials, pregatindu-se sa concureze in divizia +99kg la Campionatele Mondiale ADCC 2024. Originar din Australia, Saunders este cunoscut pentru faptul ca a trecut de la centura alba la maro in doar 4 ani si pentru dimensiunile sale impresionante (120 kg), forta si agilitatea sa.

Ca antrenor de forta si conditionare de renume in Australia, el a avut, de asemenea, un impact semnificativ in lumea grappling-ului. WNO 24 marcheaza debutul sau in arena WNO, unde va avea provocarea monumentala de a-l detrona pe campionul actual, Gordon Ryan.

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top