Intra sa vezi toate pozele de la AJP Tour Romania National Jiu-Jitsu Championship GI & NO GI 2023!

0 comments

Cel mai mare turneu AJP Tour organizat vreodata la noi in tara a produs o sumedenie de momente unice, pline de emotie, de bucurie, oferind totodata si lectii celor care nu au iesit invingatori, dar care au avut curajul sa-si testeze nivelul in BJJ in fata a sute de oameni.

Turneele de acest gen au ca scop imbunatatirea nivelului competitional pentru toti participantii, indiferent de rezultatul obtinut. Tocmai de aceea, ne dorim sa ii felicitam atat pe castigatorii medaliilor, cat si pe cei care au participat, pe antrenorii implicati in competitie si pe toti spectatorii prezenti la fata locului, in Sala Sporturilor din Targu Mures.

In acest articol vom publica doar cateva poze, iar pe restul le veti putea downloada la calitate maxima accesand linkurile de mai jos.

Pe parcursul saptamanii va invitam sa reveniti la acest articol pentru ca vom actualiza linkurile pentru a include si alte poze, dar si pentru ca mai multi oameni sa aiba ocazia sa le downloadeze, avand in vedere ca aceste linkuri vor expira.

Link 1 - Link 2 (click pentru a downloada)

Felicitari inca o data si ne revedem pe saltele la anul!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top