O poveste despre un copil, un politist si Jiu Jitsu Brazilian (BJJ)

0 comments

In cursul acestei luni, Hawkins, un politist din Statele Unite, a mers impreuna cu colegii sai la o casa de unde au primit un apel ca un copil s-a incuiat in baie si ca nu mai vrea sa iasa de acolo.

Mama copilului le-a spus politistilor ca baiatul ei, Kaden, era extrem de suparat ca nu mai putea merge la antrenamentele de karate deoarece familia sa nu-si mai permitea aceste costuri.

Kaden stia ca practicand karate, invata disciplina, iar structura il ajuta sa ramana calm in anumite situatii. Asadar, politistul Hawkins - care este centura albastra in BJJ - s-a gandit imediat la o varianta ca sa il ajute pe adolescent sa treaca peste aceasta perioada dificila.

Hawkins practica arte martiale mixte aproape in fiecare zi si isi ia antrenamentele foarte in serios. A venit cu o solutie care sa-l ajute pe Kaden. A incheiat un acord cu el ca, daca va avea un weekend bun in care va fi ascultator si intelegator cu parintii sai, va incerca sa gaseasca un club local de arte martiale care sa-i sponsorizeze antrenamentul.

Zece zile mai tarziu, cei de la Stoic Brazilian Jiu Jitsu au fost de acord sa-l primeasca pe Kaden la orele lor de Jiu Jitsu si l-au intampinat si cu un kimono (Gi).

Kaden a avut prima lui lectie de BJJ, iar politistul Hawkins s-a si antrenat cu el! In urma acestui eveniment, intre cei doi s-a creat o legatura speciala, iar politistul Hawkins incearca sa-l viziteze pe Kaden acasa din cand in cand.

Jiu Jitsu Brazilian si artele martiale sunt despre comunitate, disciplina si despre a deveni noi insine persoane mai bune. Artele martiale si sportul, in general, unesc oamenii si tocmai de aceea va recomandam sa faceti activitate fizica in doze cat mai mari.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top