Lupta de strada: 2 practicanti de BJJ vs 2 tipi care merg la sala. Ce crezi ca s-a intamplat? (VIDEO)

 

0 comments

In orice confruntare de strada, primul lucru pe care ar trebui sa-l faci este sa incerci sa aplanezi conflictul pe cale pasnica. Niciodata nu poti sa stii cu cine ai de a face si n-ai vrea sa suporti consecintele unui conflict violent, mai ales daca acesta poate fi evitat.

Cu toate acestea, exista situatii in viata reala cand singura solutie este sa te lupti pentru a te apara, iar atunci, de cele mai multe ori, va avea de castigat tehnica in dauna fortei. Cel care practica arte martiale va avea un avantaj serios.

In filmarea de mai jos veti putea urmari cum decurge o confruntare stradala dintre doi practicanti de BJJ (Jiu Jitsu Brazilian) si doi tipi care (aparent) doar "trag de fiare" la sala.

"Poveste lunga. Ne-au tot provocat in sala spunand ca ne uitam la ei. Am incercat sa-i calmam si sa nu lasam situatia sa degenereze, dar au inceput sa ridice tonul, asa ca le-am spus sa iesim afara. Aici am incercat sa-i calmam din nou, dar nu a functionat "lol".

Managerul salii de fitness ne-a spus ca cei doi indivizi au mai cauzat probleme si cu alti oameni inainte, chiar si in ziua respectiva si tocmai de aceea ei au primit interdictie de a mai intra in sala, iar noi nu am primit niciun avertisment.

Lupta pe strada nu este cool si intotdeauna ar trebui sa te lupti doar pentru a te apara, pentru a ramane in siguranta. A fost totusi amuzant." a declarat pe contul sau de Instagram Jason Patty Jr, unul dintre cei doi practicanti de BJJ din video.

In cazul in care si tu vrei sa te apuci de arte martiale pentru a te apara in orice situatie ce poate aparea in viata reala, BJJmall.ro iti pune la dispozitie cea mai variata gama de echipamente pentru BJJ, MMA si arte martiale din Romania.

Trage un ochi peste toate echipamentele noastre aici!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top