AJP Tour Romania National Jiu-Jitsu Championship GI & NO GI 2023 se apropie! Inscrie-te acum!

0 comments

Dupa cum te-am obisnuit, la BJJmall.ro incercam sa sustinem mereu evenimentele de BJJ & Grappling care au loc la noi in tara pentru ca numai asa putem contribui la cresterea acestui fenomen in Romania.

Anul acesta, intre 28 si 29 octombrie, la Sala Sporturilor din Targu Mures, va avea loc cel mai spectaculos turneu de BJJ GI si NO GI din acest sfarsit de an!

Inregistreaza-te aici!

Este vorba de AJP Tour Romania National Jiu-Jitsu Championship GI & NO GI 2023 unde te poti inscrie cu o taxa redusa de inregistrare pana pe 9 octombrie 2023!

Nu rata ocazia de a plati mai putin si de a beneficia de un loc asigurat in cadrul unui turneu recunoscut pe plan intertnational, unde deja s-au inscris competitori din afara tarii.

Verifica listele aici si inscrie-te chiar aici! In cazul in care te gandesti sa te inregistrezi dar vezi ca nu e nimeni pe categoria ta, te sfatuim sa nu astepti deoarece poate sunt si alti practicanti de BJJ care asteapta acelasi lucru ca tine.

Inregistreaza-te aici!

Inscrie-te primul, iar in cazul in care nu vei avea pe nimeni pe categorie, fie poti urca in categorie, fie iti vei primi banii automat inapoi in cont.

Nu ai nimic de pierdut si poti sparge gheata, demonstrand ca nu iti este frica de nimeni din categoria ta!

Fii tu deschizatorul de drumuri si inscrie-te pana pe 9 octombrie si profita de costurile mai mici de inregistrare!

Competitia cu GI (cu kimono) va avea loc pe 28 octombrie, iar cea NO GI (fara kimono) va avea loc pe 29 octombrie. Beneficiezi de o reducere daca esti inscris la ambele!

  • Data limita de inscriere la competitie cu pret redus - 9 octombrie 2023!
  • Data limita de inscriere la competitie cu pret intreg - 23 octombrie 2023!

Inregistreaza-te aici!

Va tinem pumnii stransi si va uram mult succes! Ne vedem pe saltele!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top