Un nou challenge de $100 pentru oricine poate sa-l submita pe acest tip!

0 comments

Challenge-urile in care o centura neagra in BJJ ofera $100 oricarei persoane care o poate pune la pamant si sa o submita sunt din ce in ce mai dese.

De data aceasta, centura neagra in BJJ David Pupo si elevul sau Alex Couto (centura mov si luptator profesionist), de la Ivy League BJJ din Miami Beach, s-au bagat si ei la aceasta provocare sa vada daca exista trecatori care ii pot submite.

Ei si-au dorit sa atraga atentia asupra beneficiilor BJJ-ului in randul oamenilor care nu practica arte martiale, dar avand in vedere ca in Florida sunt foarte multi luptatori, sarcina lor nu s-a dovedit a fi una usoara.

La scurt timp dupa ce si-au amplasat saltele au aparut si 3 campioni in BJJ, toti centuri negre, unul dintre ei fiind chiar Gesias Cavalcante, multiplu campion mondial in Jiu Jitsu Brazilian.

Urmareste mai jos cum a decurs aceasta provocare.

Daca si tu vrei sa te apuci de BJJ sau esti pur si simplu in cautare de echipamente calitative de antrenament si de competitie cu un design fresh, BJJmall.ro iti ofera cea mai variata gama de GI-uri, rashguard-uri si multe altele!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top