Colectia de kimono-uri BJJ Meerkatsu pentru copii este acum disponibila pe BJJmall.ro!

0 comments

Tot mai multi copii incep sa practice BJJ (Jiu Jitsu Brazilian) deoarece acest stil de lupta este considerat cel mai eficient din lume in confruntarile 1-la-1.

BJJ-ul nu implica lovituri, ceea ce adauga un plus de siguranta pentru copii, care se pot antrena intr-un mediu sigur, invatand tehnici articulare, de imobilizare si neutralizare a adversarului, in vederea evitarii situatiilor conflictuale ce pot aparea oricand in viata de zi cu zi.

Fenomenul de bullying este tot mai des intalnit in gradinitele si scolile din tara (si din afara), iar initierea copilului in BJJ sau in orice alta arta martiala este din ce in ce mai importanta.

O arta martiala cum este jiu jitsu brazilian ii va oferi copilului tau siguranta si increderea de sine necesare pentru a face fata situatiilor conflictuale cu care se va confrunta de-a lungul vietii.

Daca vrei sa-ti initiezi copilul in lumea artelor martiale, te invitam sa tragi un ochi peste colectia Meerkatsu de la Tatami Fightwear, creata special pentru copii.

Toate kimono-urile (gi-urile) vin cu centura alba inclusa, iar livrarea este gratuita la comenzi de peste 650 lei!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top