De ce trebuie sa purtam rashguard pe sub gi (kimono)? (VIDEO)

0 comentarii

Desi rashguard-ul este folosit in proportie foarte mare doar la antrenamentele si competitiile de BJJ NoGi (fara kimono) sau grappling, acesta trebuie purtat si pe sub kimono, pe cat posibil. 

In videoul de mai jos, Marius Stan, centura neagra in BJJ, ne explica de ce este important sa purtam rashguard pe sub gi.

@absolutofightingcenter De ce purtam rashguard la antrenamentele de BJJ - Jiu Jitsu Brazilian? 🥋 Vino la Absoluto si primesti CADOU primul antrenament GRATUIT! ℹ️ Detalii la 📞 0775637041 📧 contact@absoluto.ro 📌 Te asteptam la antrenamente la Absoluto Unirii, Cotroceni si Veranda Mall - nivelul 2! #romania #bjj #ig_romania #jiujitsu #romaniamagica #bucharest #visitromania #romaniapitoreasca #bucuresti #mma #brazilianjiujitsu #bjjlifestyle #jiujitsulifestyle #ig_bucharest #oss #igersromania #muaythai #ufc #grappling #judo #igersbucharest #romanian #romaniafrumoasa #artesuave #bjjlife ♬ original sound - Absoluto Fighting Center

Principalul motiv ar fi asigurarea unui mediu de antrenament igienic, deoarece cu ajutorul rashguardului si a pantalonilor de compresie, ne protejam atat pe noi, cat si pe partenerul de antrenament, unul de transpiratia celuilalt.

In cazul in care esti interesat de cele mai noi si mai calitative rashguard-uri si pantaloni de compresie (spats) din colectiile Tatami Fightwear, the invitam sa tragi un ochi aici!

Livrare gratuita la comenzi de peste 650 de lei! Spor la antrenamente si succes in competitii!

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top