John Danaher vorbeste despre cele 2 lucruri pe care ar trebui sa le faca orice centura alba in BJJ (VIDEO)

0 comments
John Danaher este unul dintre cei mai talentati, apreciati si populari antrenori de BJJ (Jiu Jitsu Brazilian) din lume. Tocmai de aceea, cand are ceva de spus, cam toata suflarea BJJ-ului sta si asculta atenta la sfaturile oferite de catre acesta.
In videoul de mai jos, John Danaher vorbeste despre care sunt cele mai importante doua lucruri pe care ar trebui sa le faca orice centura alba aflata la inceput de drum in jiu jitsu brazilian.
"Incepe antrenamentele de la sol. In primele tale antrenamente de Jiu-Jitsu vei descoperi – spre groaza si surprinderea ta – ca toata lumea ajunge deasupra ta si tu nu poti iesi de sub ei. E un sentiment descurajant si zdrobitor pentru ca pur si simplu nu ai abilitati si nu ai nicio perspectiva in acest sport," spune John Danaher.
Ca sfat, acesta considera ca principalele lucruri pe care ar trebui sa te axezi sunt urmatoarele:
"Deci, primele tale doua lucruri pe care trebuie sa te focusezi: trebuie sa poti scapa de sub orice adversar care sta deasupra ta si te tine la pamant si trebuie sa poti tine pe cineva in garda. Asadar, scaparea dintr-o pozitie in care esti tinut la sol si tinerea adversarului in garda ar trebui sa fie primele doua aspecte pe care ar trebui sa le stapanesti," a continuat Danaher.
"In general, sustin ideea de a invata sa lupti mai intai de pe spate, iar apoi sa inveti sa lupti din pozitie superioara, deasupra adversarului," a incheiat maestrul in BJJ.
John Danaher este arhicunoscut si pentru faptul ca peste tot pe unde merge, indiferent de eveniment, fie ca este unul sportiv, casual sau de gala, acesta va purta un rashguard.
Acest lucru face parte din personal brandingul sau, iar daca si tu esti interesat de cele mai noi si mai populare modele de rashguard pe care le avem in stoc, trage un ochi aici!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top