Cu ajutorul unei tehnici de BJJ a reusit sa tina un hot pe loc pana la venirea politiei! (VIDEO)

0 comments

Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) este una dintre cele mai eficiente arte martiale pentru autoaparare, precum si una dintre cele mai bune din punct de vedere legal - deoarece nu trebuie sa ranesti sau sa accidentezi cealalta persoana pentru a o submite si pentru a o controla.

Un bun exemplu de aplicatiile practice ale BJJ-ului in situatiile conflictuale stradale este filmarea de mai jos, unde un presupus hot a fost retinut de un practicant BJJ.

Practicantul de Jiu Jitsu Brazilian foloseste tehnica Crucifixului pentru a-l controla pe adversar, despre care se presupune ca a furat ceva.

Acest control va dura pana la venirea politiei, dar ce este interesat de remarcat este faptul ca aceasta pozitie de Crucifix nu necesita niciun efort din partea practicantului de BJJ, dar nici nu ii provoaca durere celui prins in aceasta pozitie.

Daca si tu iti doresti sa inveti Jiu Jitsu Brazilian sau tehnici de autoaparare, BJJmall.ro iti ofera o gama larga de echipamente sportive de calitate pentru a te putea antrena la clasele de arte martiale la care vei participa.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top