Nate Diaz s-a folosit de Jiu Jitsu Brazilian pentru a se apara intr-un conflict stradal! (VIDEO)

0 comentarii

Nate Diaz s-a folosit de Jiu Jitsu Brazilian pentru a se apara intr-un conflict stradal! (VIDEO)

Nate Diaz, unul dintre cei mai faimosi luptatori de MMA din lume la ora actuala, a fost prins intr-o altercatie fizica in New Orleans, in Statele Unite ale Americii.

Desi Nate Diaz putea sari la bataie, folosindu-se de toate tehnicile de box, kickboxing si MMA de care dispune, acesta a ales Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) pentru a rezolva acest conflict (+ o lovitura de genunchi, pentru a fi sigur ca adversarul sau nu va avea nicio sansa de riposta).

El si-a prins atacatorul intr-o ghilotina si l-a trimis la culcare, fara a-i provoca alte daune mai mari, care ar fi putut rezulta dintr-o bataie cu pumni si cu picioare.

Desi politia din New Orleans a emis un mandat de arestare pe numele lui Nate Diaz, avocatul acestuia a declarat ca aceste lucruri sunt doar o formalitate, deoarece fostul luptatorul din UFC a actionat in legitima aparare.

Inca o data putem constata ca BJJ-ul poate fi cea mai eficienta si sigura forma de autoaparare in confruntarile stradale de 1 la 1, atat in ceea ce il priveste pe atacator, cat si pe cel care se apara.

In cazul in care esti interesat de a incepe sa practici Jiu Jitsu Brazilian, iti stam la dispozitie cu cele mai calitative si moderne echipamente de BJJ din Romania.

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top