Nate Diaz s-a folosit de Jiu Jitsu Brazilian pentru a se apara intr-un conflict stradal! (VIDEO)

0 comments

Nate Diaz s-a folosit de Jiu Jitsu Brazilian pentru a se apara intr-un conflict stradal! (VIDEO)

Nate Diaz, unul dintre cei mai faimosi luptatori de MMA din lume la ora actuala, a fost prins intr-o altercatie fizica in New Orleans, in Statele Unite ale Americii.

Desi Nate Diaz putea sari la bataie, folosindu-se de toate tehnicile de box, kickboxing si MMA de care dispune, acesta a ales Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) pentru a rezolva acest conflict (+ o lovitura de genunchi, pentru a fi sigur ca adversarul sau nu va avea nicio sansa de riposta).

El si-a prins atacatorul intr-o ghilotina si l-a trimis la culcare, fara a-i provoca alte daune mai mari, care ar fi putut rezulta dintr-o bataie cu pumni si cu picioare.

Desi politia din New Orleans a emis un mandat de arestare pe numele lui Nate Diaz, avocatul acestuia a declarat ca aceste lucruri sunt doar o formalitate, deoarece fostul luptatorul din UFC a actionat in legitima aparare.

Inca o data putem constata ca BJJ-ul poate fi cea mai eficienta si sigura forma de autoaparare in confruntarile stradale de 1 la 1, atat in ceea ce il priveste pe atacator, cat si pe cel care se apara.

In cazul in care esti interesat de a incepe sa practici Jiu Jitsu Brazilian, iti stam la dispozitie cu cele mai calitative si moderne echipamente de BJJ din Romania.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top