Gisele Bündchen, supermodelul brazilian, a fost promovata la centura mov in BJJ!

0 comments
Promovarea a avut loc la academia Valente Brothers din Statele Unite, unde ea se antreneaza.
Potrivit revistei People, ea face Jiu-Jitsu de la sfarsitul anului 2021. Acest lucru face ca viteza progresului ei la centura mov sa fie extrem de rapida.
Doar cativa luptatori legendari in BJJ precum BJ Penn sau Caio Terra au avansat la centura mov dupa doar doi ani de antrenament si dupa ce au castigat toate competitiile la care au participat. Ulterior, acestia si-au primit centurile negre in mai putin de 5 ani.
Supermodelul se bucura atat de tehnicile clasice de Jiu-Jitsu Brazilian, precum si de aspectul legat de MMA/auto-aparare al acestei arte martiale.
"Eu cred ca cu cat avem mai multe instrumente in cufarul nostru de unelte, cu atat mai bine. Ma simt mai puternica, mai increzatoare si mai puternica de cand am inceput sa iau lectii de auto-aparare. Simt ca este o abilitate importanta pentru toti, dar in special pentru noi, femeile.
Multumesc Valente Brothers pentru ca sunteti profesori minunati si pentru ca faceti antrenamentul atat de distractiv. Astept cu nerabdare sa continuu sa ma imbunatatesc."

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top