O centura neagra in BJJ a reusit sa imobilizeze un hot care i-a intrat in casa! (VIDEO)

0 comments

Third Guevara este centura neagra in BJJ sub Tom DeBlass si este Head Coach la Rizal Jiu-Jitsu din Manila, Filipine. Intr-o seara cand a iesit sa-si cumpere ceva de la magazin, desi a lipsit doar 5 minute de acasa, s-a trezit cu un hot in locuinta sa.

"Mi s-a intamplat acum 3 ani de zile. Am iesit sa cumpar ceva, iar 5 minute mai tarziu m-am trezit cu un hot in casa. Instinctul a intrat in actiune, l-am prins pe hot intr-un body lock, i-am imobilizat mainile, l-am scos afara si l-am submis printr-un RNC (rear-naked choke/strangulare din spate). Dupa ce s-a trezit a incercat sa fuga si l-am strangulat din nou si l-am pus pe jos, tinand genunchiul meu pe umarul lui pentru a nu se putea misca (nu mi-am lasat toata greutatea, doar cat sa nu se mai miste). I-am spus sa nu se mai opuna ca nu va reusi sa plece nicaieri. L-am tinut pe jos vreo 20-30 de minute pana cand a venit politia. Morala acestei intamplari este sa va inchideti mereu usile si sa practicati BJJ! Poate salva vieti," a scris Third Guevara pe contul sau de Instagram.

Intotdeauna este mai bine sa eviti astfel de conflicte si sa apelezi la autoritati pentru ca nu ai de unde sa stii daca persoana care ti-a intrat in casa este inarmata sau nu. In cazurile in care nu ai de ales, pregatirea in arte martiale reprezinta un real avantaj.

Intr-o astfel de situatie, tu cum ai fi procedat daca dadeai peste un hot la tine acasa?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top