Presedintele UFC Dana White isi aduce aminte cand l-a cunoscut pe Conor McGregor: "Nu stiu daca baiatul asta stie sa lupte..."

0 comments

Dana White isi aduce aminte ca atunci cand l-a cunoscut pe Conor McGregor, prin 2012-2013, ca a ramas impresionat din prima.

Dar partea interesanta este ca nu era impresionat de modul in care lupta, ci de atitudinea luptatorului irlandez.

Cand a fost intrebat despre ce parere are de potentialul lui Conor McGregor de a ajunge campion in UFC, Dana White a declarat: "Nu stiu daca baiatul asta stie sa lupte, dar daca poate sa dea macar un pumn, va ajunge un superstar!"

De atunci si pana in prezent, ascensiunea lui Conor McGregor a fost una astronomica, reusind sa ajunga primul dublu-campion din istoria UFC si a reusit sa schimbe fata MMA-ului pentru totdeauna.

MMA-ul este sportul cu cea mai rapida crestere din lume la ora actuala, iar acest lucru este in mare parte meritul lui Conor McGregor si al lui Dana White pentru ca a reusit sa identifice uriasul potential din superstarul din Irlanda.

Tu ce alti luptatori de MMA si BJJ crezi ca vor avea o ascensiune similara? Va reusi cineva sa-l depaseasca in notorietate pe Conor McGregor?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top