RECORD MONDIAL: Cel mai mare turneu de Jiu Jitsu Brazilian din lume este IBJJF Jiu-Jitsu Con cu 10.000 de competitori!

0 comments

Cand vine vorba de turneele de Jiu-Jitsu Brazilian (BJJ), cel mai prestigios turneu din lume este Campionatul Mondial de Jiu-Jitsu IBJJF.

Dupa campionatele mondiale IBJJF, un turneu aproape la fel de prestigios este AJP World Pro, care se desfasoara in fiecare an la Abu Dhabi, a carei federatie organizeaza evenimente si in Romania.

Recordul mondial stabilit de cel mai mare turneu din lume revine editiei de anul acesta a IBJJF @jiujitsu_concare care va fi cea mai mare competitie de BJJ din istoria acestui sport!

Datele competitiei IBJJF Jiu-Jitsu Con 2023, care va avea loc intre 31 august si 2 Septembrie in Las Vegas, Nevada, Statele Unite ale Americii.

  • Peste 10.000 de competitori
  • 46 de tatamiuri (suprafete de lupta)
  • Campionatul Mondial al Masterilor
  • Seminarii Gratuite Jiu Jitsu cu gi, NoGi, Novice si Copii.
  • Peste 2.000 de centuri negre s-au inregistrat oficial.

Locul al doilea in acest clasament al numarului de participanti este ocupat de (CBJJ) Campionatul National Brazilian, cunoscut si sub numele de Brasileiros.

Acesta s-a desfasurat mai devreme in acest an si a avut un numar de 8.000 de participanti care au concurat pe 14 tatamiuri in acelasi timp.

Daca si tu iti doresti sa achizitionezi echipamente de cea mai inalta calitate pentru antrenamente si competitii de BJJ, te asteptam cu cea mai variata gama de produse din Romania! Oss!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top