Demetrious "Mighty Mouse" Johnson a acceptat o lupta de grappling impotriva culturistului si influencerului Bradley Martyn!

0 comments

Unul dintre cei mai buni luptatori de MMA din istorie, Demetrious "Mighty Mouse" Johnson, fost luptator in UFC si campionul curent la categoria Flyweight in cadrul ONE Championship, va avea o lupta amicala impotriva lui Bradley Martyn, care are o greutate de aproximativ 120 kg.

Comparativ cu Demetrious Johnson care are aproximativ 60 kg, putem spune ca diferenta este mai mult decat impresionanta.

Johnson a aparut in podcastul fostului dublu campion UFC si medaliat olimpic cu aur la lupte libere, Henry Cejudo, cu care a discutat despre aceasta provocare pe care a primit-o:

"E amuzant, stii. Are 120 kg, e culturist, deci evident ca are avantajul greutatii. Dar la sfarsitul zilei, asta e partea frumoasa a grappling-ului. Nu e vorba de greutate, e vorba de tehnica, si o sa incercam sa facem grappling."

Mighty Mouse vrea ca lupta sa aiba loc:

"I-am spus lui Brendan Schaub ca vreau cu adevarat ca aceasta confruntare sa se intample. Sunt ocupat cu alte lucruri acum, dar cand ma intorc din toate vacantele mele, o sa zbor in Calabasas (zona din jurul Los Angelesului) si o sa ne antrenam. O sa-l invart in jurul meu."

Demetrious "Mighty Mouse" Johnson vrea sa aiba acest meci de BJJ cu Bradley Martyn, care l-a ironizat pentru talia sa mai mica, in incercarea sa de a demonstra ca Jiu Jitsu Brazilian si tehnica artelor martiale reprezinta un avantaj in dauna fortei brute.

Totodata, Bradley Martyn a spus ca "60 kg pentru mine sunt ca un prosop".

Tu ce parere ai? Cine va castiga aceasta confruntare care va avea oferi o diferenta de 60 kg intre combatanti?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top