Sfatul lui John Danaher pentru un Jiu Jitsu mai bun: “Pune mana pe ei repede!”

0 comments

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale Brazilian Jiu-Jitsu este imprevizibilitatea sa...

De cele mai multe ori nu poti sti in ce directie va merge meciul, ceea ce adauga la factorul de suspans!

Pentru a avea un stil de lupta mai eficient, ar trebui sa incerci sa diminuezi cat mai mult acest factor de imprevizibilitate din partea adversarilor.

Pentru astfel de situatii, unicul John Danaher are solutia: "Odata ce ai prins un adversar, poti simti intentiile lui. Acest lucru ofera un fel de avertisment anticipat despre un atac iminent si faciliteaza toate reactiile defensive.

Cand nu ai nicio mana pe adversar, trebuie sa-ti dai seama de intentiile lor cu ochii, lucru care de obicei dureaza mai mult si este mai predispus la a da gres acest simt."

In alte cuvinte, ar trebui sa faci un obicei din a ajunge sa-ti pui mainile pe adversar devreme, conform teoriei lui Danaher:

"Deci, atunci cand te afli fata in fata cu adversarul tau, obisnuieste sa-ti pui mainile pe el devreme si invata sa citesti intentiile prin ele la fel de precis ca un orb care citeste alfabetul Braille prin intermediul mainilor - vei fi mai puternic din punct de vedere defensiv si pozitionat corespunzator pentru a trece la contraatac." a concluzionat maestrul John Danaher.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top