Khabib Nurmagomedov explica care este cheia succesului in orice activitate pe care o faci

0 comments

Khabib Nurmagomedov nu este doar unul dintre cei mai mari sportivi de arte martiale mixte (MMA) din toate timpurile.

El este si un exemplu de munca grea si etica de munca neobosita pentru oricine vrea sa atinga cele mai inalte culmi ale succesului - fie in octogon, pe tatami sau in orice alta cariera si domeniu de viata.

Dar care este mentalitatea lui, de fapt? Ce sta in spatele succesului sau enorm?

Intr-un interviu recent cu Daniel Cormier, fostul sau coechipier si fost dublu campion in UFC la categoriile Light-Heavyweight si Heavyweight, Khabib si-a expus punctul de vedere:

"Totul se rezuma la asta, crezi cu adevarat in asta sau nu? Pentru ca daca cineva are o mentalitate de campion, daca esti cu adevarat un competitor in viata ta de zi cu zi, in inima ta, si ramai concentrat, sacrifici tot timpul tau, succesul va veni.

Trebuie doar sa fii rabdator si atat. Asta am facut toata viata mea, inca de cand eram copil, nu stiu nici macar cat de mic eram; aveam vreo 2, 3, 4 ani, cand m-am trezit pe saltelele de antrenament. M-am antrenat toata viata mea."

Khabib a avut o incredere de sine neclintita cu mult inainte de a deveni campionul incontestabil la categoria Lightweight:

"Ti-am spus: "O sa fiu campion. O sa am 10-0 in UFC, neinvins, 27-0." Si nu vreau sa spun numere, dar ti-am spus pentru cati bani o sa lupt, si tu [ai spus]:

"Nu, asta e imposibil. Nimeni nu lupta in sportul nostru pentru genul acesta de bani." Era 2012, ti-am spus. Si dupa cati ani s-a intamplat? Sase ani? S-a intamplat!" a incheiat Khabib Nurmagomedov.

Tu ce parere ai despre viziunea lui Khabib in ceea ce priveste modul de a privi antrenamentele?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top