UFC-ul lucreaza la un documentar despre Khabib Nurmagomedov! (VIDEO)

0 comments

Khabib Nurmagomedov a anuntat intr-un live pe Instagram in care discuta cu Presedintele UFC Dana White ca se lucreaza la un documentar despre viata si cariera sa.

Cu siguranta cu totii am vazut filmarea in care Khabib se lupta cu un pui de urs pe vremea cand avea doar 8 ani de zile. In acest nou documentar ne putem astepta sa vedem si alte lucruri din viata luptatorului din Dagestan care pana acum nu au fost facute publice.

Fostul campion UFC la categoria Lightweight, care s-a retras neinvins cu un palmares de 29 de victorii, a ramas inca puternic ancorat in lumea MMA-ului, ajutandu-si fratii, verii si compatriotii sa ajunga si ei pe cele mai inalte culmi ale sportului care i-a oferit totul.

Cel mai bun prieten al sau, Islam Makhachev, este actualul campion UFC la categoria Lightweight si urmeaza sa-si apere centura de campion in luna octombrie a acestui an impotriva lui Charles Oliveira.

Khabib Nurmagomedov a devenit un mentor pentru foarte multi luptatori, iar documentarul despre inceputurile sale din Dagestan, o republica semiautonoma din Rusia, cu siguranta va avea foarte mult succes.

Documentarul va aparea in 2024, la 1 an de zile distanta dupa "MgGregor Forever", un documentar realizat de Netflix despre rivalul lui Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor.

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top