Tom Hardy a fost promovat la centura mov in BJJ!

0 comentarii

Despre Tom Hardy am mai scris aici si aici, avand in vedere cat de rapid a reusit sa ajunga la un nivel competitiv in BJJ - Jiu Jitsu Brazilian.

De parca nu era deja oricum extrem de popular datorita rolurilor sale in filme precum "Mad Max" si "The Dark Knight Rises", acesta a reusit acum sa cucereasca si simpatia comunitatii globale de BJJ.

Tom Hardy a fost recent promovat la centura mov in Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Hardy a fost un competitor activ in BJJ incepand de la nivelul centurii albastre in 2022 si a obtinut o colectie remarcabila de medalii de aur din competitii in Marea Britanie.

In ciuda provocarilor de a mentine un program regulat de antrenament datorita carierei sale solicitante in film, Hardy a reusit sa se antreneze cu unii dintre cei mai buni sensei din lume, inclusiv cu renumitul antrenor John Danaher.

Promovarea lui Hardy a fost anuntata initial printr-o postare criptica pe Instagram, care ulterior a fost confirmata de producatorul centurilor pe care l-a mentionat intr-o postare ulterioara.

Pasiunea lui Hardy pentru BJJ si dedicarea fata de antrenamente i-au permis sa atinga acest ultim obiectiv important in calatoria sa in arte martiale.

Daca si tu esti interesat de a-ti incepe aventura in lumea BJJ-ului, BJJmall.ro iti pune la dispozitie echipamente de cea mai inalta calitate! Spor si mult succes!

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate înainte de publicare
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top