Tom Hardy a fost promovat la centura mov in BJJ!

0 comments

Despre Tom Hardy am mai scris aici si aici, avand in vedere cat de rapid a reusit sa ajunga la un nivel competitiv in BJJ - Jiu Jitsu Brazilian.

De parca nu era deja oricum extrem de popular datorita rolurilor sale in filme precum "Mad Max" si "The Dark Knight Rises", acesta a reusit acum sa cucereasca si simpatia comunitatii globale de BJJ.

Tom Hardy a fost recent promovat la centura mov in Brazilian Jiu-Jitsu (BJJ). Hardy a fost un competitor activ in BJJ incepand de la nivelul centurii albastre in 2022 si a obtinut o colectie remarcabila de medalii de aur din competitii in Marea Britanie.

In ciuda provocarilor de a mentine un program regulat de antrenament datorita carierei sale solicitante in film, Hardy a reusit sa se antreneze cu unii dintre cei mai buni sensei din lume, inclusiv cu renumitul antrenor John Danaher.

Promovarea lui Hardy a fost anuntata initial printr-o postare criptica pe Instagram, care ulterior a fost confirmata de producatorul centurilor pe care l-a mentionat intr-o postare ulterioara.

Pasiunea lui Hardy pentru BJJ si dedicarea fata de antrenamente i-au permis sa atinga acest ultim obiectiv important in calatoria sa in arte martiale.

Daca si tu esti interesat de a-ti incepe aventura in lumea BJJ-ului, BJJmall.ro iti pune la dispozitie echipamente de cea mai inalta calitate! Spor si mult succes!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top