Cine ar castiga lupta dintre Elon Musk si Mark Zuckerberg?

0 comments

In ultima saptamana, Elon Musk si Mark Zuckerberg au devenit subiectul principal atat in lumea artelor martiale, cat si in lumea mondena, cei doi tatonand ideea de a se lupta unul cu celalalt.

Ambii au avut contact cu BJJ-ul in trecut, iar Mark Zuckerberg inca este un practicant activ si participa chiar si la competitii, ceea ce face ca aceasta idee sa nu fie tocmai atat de imposibil de concretizat.

Totul a plecat de la un mesaj postat pe Twitter de Elon Musk: "Sunt sigur ca Pamantul nu poate astepta să fie exclusiv sub controlul lui Zuck, fara alte optiuni. Cel putin va fi "sanatos". 

M-am ingrijorat pentru un moment acolo." a postat Elon Musk pe Twitter, ca un atac la adresa lui Mark Zuckerberg.

Imediat a urmat mesajul postat in stories pe Instagram de catre Mark Zuckerberg, care spunea "Send me location" (Trimite-mi adresa), ca o trimitere la mesajul dat de Khabib Nurmagomedov in urma cu mai multi ani la adresa lui Conor McGregor.

Presedintele UFC, Dana White, a confirmat si el ca a discutat cu ambele parti si cei doi miliardari ar fi cu adevarat dispusi sa se lupte in octogonul UFC Apex din Las Vegas, Nevada, fie in BJJ (Jiu Jitsu Brazilian), fie in MMA (arte martiale mixte).

Tu ce parere ai? Se va concretiza aceasta lupta?

PS. Ati observat ca atat Elon Musk, cat si Mark Zuckerberg se ataca unul pe celalalt pe platformele detinute de ei, fara a "juca in deplasare" pe platforma celuilalt?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top