Urmeaza o lupta de MMA intre Gordon Ryan si Mark Hunt?

0 comments
Cel mai bun luptator de BJJ No Gi din lume, Gordon Ryan, are foarte multi fani pe intreg globul.
Cu toate acestea, faima si succesul atrag dupa sine si foarte multa invidie, uneori chiar din partea altor luptatori, cum se intampla si in cazul lui Gordon Ryan.
Intr-un schimb de replici online, veteranul UFC Mark Hunt a decis sa-l provoace pe superstarul din jiu jitsu brazilian, in urma unui articol in care Gordon Ryan a vorbit despre MMA. Mark Hunt este un fost campion mondial K1 care a avut o cariera in MMA.
Mark Hunt: "Ce stie acest idiot despre lupta. @gordonlovesjiujitsu poate ca ar trebui sa aiba macar o lupta corecta inainte sa inceapa sa vorbeasca prostii. Poate ar trebui sa sa-ti zdrobesc fata sa vezi cum ti se pare."
Gordon Ryan: "Daca ai citit postarea, ai vedea fie valabilitatea argumentelor, fie ai putea oferi o replica decenta bazata pe fapte. Nu ai facut altceva decat sa vorbesti aiurea din gura ta grasa si nefericita. Putem lupta oricand doresti. Ai sanse sa ma trimiti la culcare inainte sa-ti apuc un picior. Dar, pe de alta parte, s-ar putea sa nu reusesti, si sunt foarte dispus sa-mi asum riscurile. Nefericitule."
Acest conflict vine si ca urmare a faptului ca Mark Hunt tocmai a pierdut un proces impotriva UFC-ului in care acuza cea mai mare promotie de MMA a lumii ca a ascuns faptul ca Brock Lesnar s-a dopat inainte de confruntarea pe care el a pierdut-o impotriva luptatorului american.
De atunci si pana acum, Mark Hunt s-a aratat a fi un vehement contestatar al steroizilor in sport, iar Gordon Ryan se situeaza de tabara cealalta, considerand ca steroizii pot fi folositi in mod util si sanatos de catre atleti.
Tu ce parere ai? Cine ar castiga o lupta de MMA dintre Gordon Ryan si Mark Hunt?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top