Vino la AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship pentru a urmari cei mai talentati practicanti de BJJ din Romania!

0 comments

AJP Medals

AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship - GI va avea loc pe 26 noiembrie 2022, in cadrul Salii Polivalente din Targu Mures, cu incepere de la 10:30 dimineata.

Toti participantii se pot prezenta la cantarul oficial fie cu o zi inainte, pe 25 noiembrie 2022, intre orele 6 pm - 8 pm, fie chiar in ziua competitiei, pe 26 noiembrie, intre orele 8 am - 9:30 am, in interiorul Salii Polivalente.

BJJmall.ro este sponsorul principal al celei mai importante competitii de BJJ cu kimono care va avea loc in Romania in acest sfarsit de an si tocmai de aceea vrem sa va pregatim cateva surprize in materie de echipamente sportive si casual streetwear de cea mai buna calitate.

Participantii la competitie, antrenorii si spectatorii vor avea ocazia sa achizitioneze cele mai noi modele de GI-uri, rashguard-uri, pantaloni, tricouri, sepci si alte accesorii de la Tatami Fightwear, unul dintre cele mai importante branduri din jiu jitsu brazilian la nivel global.

Te asteptam pe saltele, pe 26 noiembrie 2022, la Sala Polivalenta din Targu Mures! Iti dorim mult succes si medalii stralucitoare in jurul gatului! Oss! 

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top