AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship a fost unul dintre cele mai frumoase evenimente sponsorizate de BJJmall.ro!

0 comments

AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship - Gi a avut loc sambata trecuta, pe 26 noiembrie 2022, in cadrul Salii Polivalente din Targu Mures.

Evenimentul a fost organizat de catre Ronin Training Academy din Targu Mures, alaturi de BJJmall.ro, in calitate de sponsor principal.

Ca la orice eveniment major de BJJ din Romania, noi ne dorim sa fim prezenti si sa le oferim practicantilor de arte martiale cele mai noi, cele mai populare si cele mai de calitate echipamente sportive.

AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship a fost un eveniment foarte bine organizat unde s-a putut simti anvergura internationala a acestui recital sportiv, unde pasionati de jiu jitsu brazilian din toata tara si din afara s-au adunat pentru a-si testa nivelul competitional.

Le multumim tuturor celor care au participat si ii felicitam pe toti sportivii, antrenorii, arbitrii si cluburile prezente la aceasta editie AJP Targu Mures International Jiu-Jitsu Championship!

Downloadeaza toate pozele de la eveniment aici. Linkul expira pe 3 decembrie 2022!

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top