Xande Ribeiro a fost inclus in ADCC Hall of Fame 2024!

0 comments

Inducerea in ADCC Hall of Fame 2024 nu este doar o realizare personala majora pentru Ribeiro, ci si una familiala, deoarece acesta calca pe urmele fratelui sau, Saulo Ribeiro, care a fost onorat si inclus in prima promotie ADCC Hall of Fame.

Acest lucru ii face pe fratii Ribeiro sa fie primii frati care sunt simultan inclusi in Hall of Fame ADCC, ceea ce este inca o dovada a contributiilor lor semnificative la dezvoltarea Jiu Jitsu Brazilian pe plan international.

Aventura lui Xande Ribeiro in competiile ADCC a inceput inca din 2003. Palmaresul sau in cadrul ADCC este unul mai mult decat impresionant, acesta avand 30 de victorii din 43 de meciuri, facandu-l cel mai de succes concurent din istoria organizatiei.

Prima sa pozitionare pe podium a fost in 2005 cu o medalie de bronz, urmata de o victorie in cadrul categoriei sale de greutate in 2007.

Ribeiro a continuat sa aiba un parcurs constant de succes in anul 2009 obtinand o medalie de argint in categoria absoluta. De asemenea, el castigase medalii de bronz in editiile ADCC din 2011 si 2017.

Fara indoiala, Xande Ribeiro este o legenda in comunitatea de Brazilian Jiu-Jitsu, de la care orice practicant de BJJ din lume are ce invata.

Ai participat vreodata la o competitie ADCC din Romania? Dar pe plan international?

Leave a comment

All blog comments are checked prior to publishing
You have successfully subscribed!
This email has been registered
ico-collapse
0
Ai vazut recent
Top
ic-expand
ic-cross-line-top